Jeroen Wesselingh – Paardendierenarts sinds 2005

Jeroen Wesselingh

Jeroen Wesselingh heeft diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.

In 2005 ben ik afgestudeerd en daarna ben ik in dienst gegaan bij dierenartsenpraktijk Walcheren. Vervolgens in 2006 bij Dierenartsenpraktijk Nas. Bij Dierenkliniek Gooiland in Weesp heb ik een nieuwe uitdaging gevonden en ben ik aan de slag gegaan als paardendierenarts. Ook was ik hier werkzaam als dierenarts voor gezelschapsdieren.

Met ruim 15 jaar werkervaring heb ik de stap gemaakt om in 2020 JW VetService op te starten en voor mezelf te beginnen. Als zelfstandig dierenarts richt ik mij op paarden.

Enkele van mijn eigenschappen zijn:

Vanuit JW Vetservice werk ik als paardendierenarts. Ik lever diensten aan dierenartspraktijken en particulieren.

Mijn werkgebied ligt in het Gooi en omstreken. Naast expertise op het gebied van paarden heb ik ook uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gezelschapsdieren.


Ervaringen met Jeroen, geschreven door anderen

Zeer vakkundig, oprecht en betrokken. Denkt mee en goed bereikbaar voor vragen. Ook fijn dat hij altijd de tijd neemt en rustig en geduldig met de paarden omgaat.
Google Review
Jeroen helpt mijn huisdieren al jaren erg goed. Neemt de tijd voor de behandeling. Hij legt vaktermen uit zodat het voor het baasje ook begrijpelijk is.
Google Review
Jeroen is een dierenliefhebber en vakman tegelijk. De manier waarop Jeroen met mijn paard omgaat, geeft mij veel vertrouwen voor de gezondheid van mijn viervoeter. Ook kan ik Jeroen raadplegen als ik tegen zaken aanloop waar ik even geen raad mee weet. Altijd een luisterend oor en diervriendelijk advies. En nog betaalbaar ook, niet onbelangrijk.
Google Review
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Menu